Menu

ESG

ESG er et kernefokusområde hos More Minutes. Det betyder, at når du som virksomheder vælger et samarbejde med More Minutes, bidrager du direkte til ESG-initiativer i din egen virksomhed.
Miljø
MINDSKET CO2-AFTRYK: More Minutes sparer kørslen for både udkørende serviceleverandører, der kun skal køre ét sted hen for flere kunder, samt for kunderne, der ellers ville køre frem og tilbage til hver enkelt serviceydelse.
Socialt ansvar: Sundhed hos medarbejderne
ØGET SUNDHED PÅ FLERE FRONTER: Brug af More Minutes sparer tid og mindsker derved stress. Desuden er en række af de services, More Minutes tilbyder, sundhedsfremmende.
Socialt ansvar: Bæredygtighed i lokalområdet
STØTTE TIL DET LOKALE ERHVERVSLIV: Interaktionen med det lokale erhvervsliv øges i de områder, der anvender More Minutes, da det primært er lokale leverandører, der benyttes.
Ledelsesmæssige forhold: Forretningsetik og virksomhedskultur
FRIT VALG MELLEM ANSVARLIGE LEVERANDØRER: De leverandører, som benyttes af More Minutes, er inspiceret og efterprøvet af More Minutes ift. forretningsetik og virksomhedskultur. More Minutes arbejder sammen med leverandører, som kan påvise positiv forretningsetik og virksomhedskultur – hvilket konkret vil sige at understøtte forhold som ligestilling og antikorruption. Hos More Minutes bestemmer vi imidlertid ikke, hvilken leverandør, som skal udføre opgaver i jeres virksomhed – vi giver jer et frit valg mellem forskellige leverandører, som vi kan stå på mål for.